Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


demi lovato

Született Dallas, Texas, USA
1992. augusztus 20. (18 éves)
Foglalkozása

színésznő, énekesnő

 

Élete [szerkesztés]

Demi Lovato 1992. augusztus 20-án született Dallasban, Texas államban. Spanyol, ír és olasz vér csörgedezik az ereiben.Édesanyja Dianna Hart, apja Patrick Lovato. A férfi 1994-ben Új-Mexikóba költözött, miután elvált Demi anyjától. Apa és lánya 2008 februárjában négy év kihagyás után újra találkoztak, mikor Demi meglátogatta apját.Két testvére van:Dallas,öt évvel idősebb és Madison a féltestvére,aki tíz évvel fiatalabb.

Ellen DeGeneres showjában bevallotta, hogy hetedikes korában sokat bántották az osztálytársai és egy nap odáig fajult a dolog, hogy kénytelen volt magántanulóként folytatni tanulmányait.

Egy ideig járt Miley Cyrus bátyjával, Trace Cyrus-szal, akivel 2009 júliusában szakítottak. Sokszor próbálták már összeboronálni Joe Jonas-szal a közös filmjük után, végül Demi 2010. március elején bevallotta, hogy együtt vannak Joe-val.Ennek a kapcsolatnak is hamar vége lett.Két hónap után a pár úgy döntött,hogy barátok maradnak.

2010 október végén Demi bevonult egy szanatóriumba lelki és fizikai problémákra hivatkozva. 2011 január végén Demit kiengedték a szanatóriumból.

2011 áprilisában bevalotta, hogy 8 éves kora óta bulímiával küzdött, 11 évesen pedig elkezdte vagdosni a karját, mindezt azért, mert kövérnek csúfolták az iskolában.E vágások már napvilágra kerültek egy 2008-as eseményen készült képeken, de akkor a sajtósa ügyesen arra fogta, hogy karkötők okozták a sebeket.

Karrier [szerkesztés]

Demi 6 évesen kezdett el színészkedni, amikor megkapta az elsõ fõbb szerepét, Angela-t játszotta a Barney & Friends-ben. Ahogy telt-múlt az idõ, Demi elkezdte építeni az énekesi karrierjét, és vendégszerepet kapott a Prison Break-ban, a Split Ends-ben és a Just Jordan-ban. 2007 januárjában megkapott egy fõbb szerepet a Disney Channel egyik sorozatában a As the Bell Rings-ben, ahol Charlotte Adams-ot játszotta. Demi szintén fõszerepet játszik a Disney Channel Original filmjében a Camp Rock-ban, aminek premierje 2008 június 20.-án volt az USA-ban.

Demi énekes, dalszövegíró és zenész, és nem utolsó sorban 11 éves kora óta játszik gitáron és zongorán. Jó barátja a Jonas Brothers-nek, akik szintén írtak dalokat Demi debütáló albumára, az USA Today napilap tudósítása szerint.

2008-ban Puerto Ricóban forgatta legújabb filmjét, a Princess Protection Program-et, amiben legjobb barátnõjével, Selena Gomezzel játszik együtt. Persze a zenét sem hanyagolta el, 2008.szeptember 23.-án került a boltokba bemutatkozó albuma a Don't Forget, amit a floridai Miamiban vett fel. Az album készítésébõl Jonas-ék is kivették a részüket, 11 szám megírásában segítettek Deminek. 2009 februárjában indult a Disney Channelen Demi sorozata, a Sonny With A Chance. 2010 nyarán indult elsõ saját turnéjára Amerikában, elõtte július 21-én pedig megjelent második albuma Here We Go Again címmel. Az új lemezen Demi szerint érezhetõ John Mayer iránti rajongása, valamint Jon McLaughlin és William Beckett munkássága is inspirálta az elkészítésében.

2009 õszén forgatta le a Camp Rock második részét Kanadában. A film 2010 szeptember 18-án debütált a Disney Channelen. Demi szerint a 3.lemeze 2011-ben fog megjelenni. Saját sorozatából, a "Sonny a sztárjelölt"-ből távozott, mondván így kevesebb teher van a vállán, és a zenei karrierjére tud koncentrálni. 2011-ben elindul a Sonny a sztárjelölt 3.évadja, amely már "So Random!" néven fog futni, melyben csak a többi, eddig megismert Sonny with a chance stábtag kapja a főszerepet (Chad, Grady, Nico, Tawni, Zora).

demi-lovato4.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

demi-lovato-660.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

demi-lovato.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

demi-lovato_1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

demi-lovato-inaguration-concdert.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

jhjh.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

picture_4cctmm.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

scrumptious.jpg

 
 

 


Archívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 15550
Hónap: 113
Nap: 2